Arad, Bulevardul Revolutiei 82, apartament 24
Suna-ne: +40723955818

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Apartament 3 camere Zona Micalaca #3

Property ID : 0425
Euro63,000
Floor Area: 99 mp Dormitoare: 3 Bathrooms: 2 Year Built: 2014 Stories: 1 Structure Type: Caramida Porotherm

Apartament 3 camere Zona Micalaca, este amplasat intr-o zona rezidentiala noua, pe o strada deosebit de linistita, la cateva minute de mers cu masina de diverse magazine comerciale, mijloace de transport in comun.

Apartament 3 camere Zona Micalaca, constructia a fost finalizata in anul 2014  din caramida porotherm Wergemberg, cu acoperis din lemn cu tigla de beton Bramac, izolatie pe exterior cu polistiren cu o grosime de 10 cm tip 100 PSI, este construita cu materiale de cea mai buna calitate. Blocul detine 6 apartamente pe 2 nivele.

Apartament 3 camere Zona Micalaca, Apartamentul se afla la etajul 1, are suprafata construita 99 mp, decomandat, geamurile sunt cu vedere spre curte. Imobilul este compus din doua dormitoare, dressing, living, bucatarie, doua bai, hol, balcon deschis cu vedere spre curte avand o suprafata de 4,6 mp, doua locuri de parcare in curtea privata. Finisajele apartamentului sunt finalizate in alb.

Apartament 3 camere Zona Micalaca, este amenajat cu geamuri Termopan Rehau Briliant cu caseta pentru roleta din aluminiu si plasa de insecte in rulou, izolatie de pardosele din 3 cm polistiren extrudat si 2 cm de vata bazaltica compresata,  usi intrare Brixa italiene, termoteca Buderius 27 kw pe condensare si radiatoare Purno cu distribuitor cu conducte Rehau, instalatia sanitara inclusa din teava cupru sudata cu brazura argintata, instalatie electrica Siemens.

PRETUL ESTE FIX!!

Agent

Alte propietati in Imobiliare Arad

No Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>