Arad, Bulevardul Revolutiei 82, apartament 24
Suna-ne: +40723955818

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Apartament 3 camere Zona Piata Avram Iancu

Property ID : 1611
euro79,000
Floor Area: 168 mp Dormitoare: 3 Bathrooms: 1 Structure Type: caramida

Apartament 3 camere Zona Piata Avram Iancu, oferim spre vanzare un apartament  situat in centrul orasului, in apropierea  mijloacelor de transport in comun, magazine alimentare, piata agroalimentara, scoli.

Apartament 3 camere Zona Piata Avram Iancu, constructie din caramida, suprafata construita 168 mp, situat la etajul 2,semidecomandat. Imobilul este compus din hol, bucatarie open space, living, doua dormitoare, o baie, geamurile sunt la strada. La subsol este o pivnita cu o suprafata de 80 mp care este amenajata.

Apartament 3 camere Zona Piata Avram Iancu, renovat lux, aer conditionat in toate camerele, geamurile sunt din lemn cu sticla de termopan,pervaze din granit, parchet din lemn masiv, incalzirea este cu centrala proprie pe gaz, in curte este acces cu masina si parcare pentru 4 masini.Se vinde partial mobilat.

 

Agent

Alte propietati in Imobiliare Arad

No Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>