Arad, Bulevardul Revolutiei 82, apartament 24
Suna-ne: +40723955818

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Apartament la casa 3 camere Zona Centrala

Property ID : 0400
Euro65,000
Floor Area: 150 mp Dormitoare: 3 Bathrooms: 1 Basement: 1 Structure Type: Caramida

Apartament la casa 3 camere Zona Centrala, oferim spre achizitie o casa situata in centrul orasului, la cateva minute de diverse magazine comerciale, piata. Apartamentul se afla la  curte comuna cu inca un proprietar.

Apartament la casa 3 camere Zona Centrala, constructie din caramida, are suprafata construita  150 mp, izolata termic, acoperisul este din tigla. Apartamentul este compusa din 3 camere mari, bucatarie, baie cu cada, hol, pivnita pentru depozitare, terasa. Curtea este betonata frumos amenajata cu spatiu verde si loc pentru gratar.

Apartament la casa 3 camere Zona Centrala, este amenajata cu parchet, gresie, faianta, geamurile sunt din termopan, incalzirea este de la CET.

IMPORTANT IN PROCESUL DE VANZARE:
– Oferim consiliere si asistenta pana la finalizarea tranzactiei imobiliare.
– Va sprijinim in procesul de creditare prin expertii mediatori de credite in baza colaborarilor noastre cu institutiile bancare, de la intocmirea dosarului pana la obtinerea definitiva a creditului.
– Abordam impreuna etapele prin care trece un cumparator pana in momentul cand devine proprietar evitand toate greselile pe care cumparatorii tind sa le faca in tranzactiile imobiliare.
– Gestionam toate demersurile pana in momentul cand veti deveni proprietar, de la inceputul cautarii  pana la relatiile si procedurile dintre cumparator-vanzator-banca-notar.

Facilitati propietate

Agent

Alte propietati in Imobiliare Arad

No Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>