Arad, Bulevardul Revolutiei 82, apartament 24
Suna-ne: +40723955818

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Casa 5 camere Zona Parneava

Property ID : 0449
Euro110,000
Lot Area: 500 mp Floor Area: 300 mp Dormitoare: 5 Bathrooms: 2 Stories: 1 Structure Type: Caramida Porotherm Roofing: Tigla

Casa 5 camere Zona Parneava, oferim spre vanzare o proprietate situata intr-un cartier frumos de case.

Casa 5 camere Zona Parneava, constructie din caramida Porotherm, are suprafata totala de teren 500 mp, suprafata construita 300 mp, frontul stradal fiind de 21 ml. Proprietatea este impartita in doua case, una dintre ele este in rosu compusa din doua dormitoare, living, baie. Cea de a doua casa este compusa din doua camere, baie, hol, bucatarie. Curtea este betonata cu posibilitate de intrare masina.

Casa 5 camere Zona Parneava, este amenajata cu parchet, gresie, faianta, geamurile sunt din termopan, acoperisul este din tigla, centrala termica din cupru este pe gaz.

IMPORTANT IN PROCESUL DE VANZARE:
– Oferim consiliere si asistenta pana la finalizarea tranzactiei imobiliare.
– Va sprijinim in procesul de creditare prin expertii mediatori de credite in baza colaborarilor noastre cu institutiile bancare, de la intocmirea dosarului pana la obtinerea definitiva a creditului.
– Abordam impreuna etapele prin care trece un cumparator pana in momentul cand devine proprietar evitand toate greselile pe care cumparatorii tind sa le faca in tranzactiile imobiliare.
– Gestionam toate demersurile pana in momentul cand veti deveni proprietar, de la inceputul cautarii  pana la relatiile si procedurile dintre cumparator-vanzator-banca-notar.

Agent

Alte propietati in Imobiliare Arad

No Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>