Arad, Bulevardul Revolutiei 82, apartament 24
Suna-ne: +40723955818

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Vila 4 camere Sinicolau

Property ID : 1588
euro168,000
Lot Area: 509 mp Floor Area: 256 mp Dormitoare: 4 Bathrooms: 3 Garage: 1

Vila 4 camere Sinicolau, este asezata intr-o zona de case foarte linistita,  aproape de mijloace de transport in comun, magazin alimentar.

Vila 4 camere Sinicolau, constructie S+P+M din caramida porotherm, suprafata teren 509 mp, suprafata construita 256 mp si utili 205 mp, front stradal de 15 ml. La parter este o bucatarie, dormitor,baie, living cu loc de luat masa, debara. La mansarda sunt 3 dormitoare,living, dressing mare si 2 bai. In curte este un foisor din lemn cu o bucatarie de vara utilata, loc pentru gratar amenajat, fantana forata, baie, sub foisor este o pivnita.

Vila 4 camere Sinicolau, curte amenajata cu pomi ornamentali si gazon.Garajul este pentru 2 masini avand o lungime de 12 m,langa garaj cu intrare din strada este o incapere de 40 mp folosit ca atelir. La parterul vilei  parchetul este din lemn stejar iar la mansarda este parchet lemn cires, instalatia calorifere este Rehaus, termoteca 54 Bosch.Porothermul este de  30+10cm izolatie ampora exterior, usile sunt Porta Door, gresie, faianta de calitate inalta, imobilul are si camere de supraveghere.

Facilitati propietate

Agent

Alte propietati in Imobiliare Arad

No Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>