Arad, Bulevardul Revolutiei 82, apartament 24
Suna-ne: +40723955818

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Vila 5 camere Zona Vlaicu

Property ID : 0417
Euro85,000
Lot Area: 200 mp Floor Area: 90 mp Dormitoare: 5 Bathrooms: 2 Garage: 1 Year Built: 2006 Stories: 1 Structure Type: Caramida Porotherm Roofing: Tigla

Vila 5 camere Zona Vlaicu,  avem deosebita placere sa oferim spre achizitie o vila moderna, finisata pana la cel mai mic detaliu, amplasata intr-o zona frumoasa din cartierul Aurel  Vlaicu, la cateva minute de mijloace de transport in comun.

Vila 5 camere Zona Vlaicu, constructie noua din caramida Porotherm finisata in anul 2006 cu un design deosebit, acoperisul este din tigla de calitate. Vila are suprafata totala de teren 200 mp, amprenta la sol este 90 mp, frontul stradal fiind de 16 ml.

Vila 5 camere Zona Vlaicu, P+E vila este compusa din 5 camere spatioase si luminoase, bucatarie mare cu loc de luat masa, 2 bai amenajate modern, camara pentru depozitare alimente, terasa mare, garaj, curtea este pavata frumos amenajata cu pomi ornamentali si loc pentru grill.

Vila 5 camere Zona Vlaicu, mobilata, utilata modern, este amenajat cu parchet laminat, gresie, faianta de calitate superioara, geamurile sunt din termopan, incalzirea este cu centrala proprie pe gaz. Vila se vinde mobilata/nemobilata/mobilata partial, la intelegere. Pretul este fix, nemobilata!

IMPORTANT IN PROCESUL DE VANZARE:
– Oferim consiliere si asistenta pana la finalizarea tranzactiei imobiliare.
– Va sprijinim in procesul de creditare prin expertii mediatori de credite in baza colaborarilor noastre cu institutiile bancare, de la intocmirea dosarului pana la obtinerea definitiva a creditului.
– Abordam impreuna etapele prin care trece un cumparator pana in momentul cand devine proprietar evitand toate greselile pe care cumparatorii tind sa le faca in tranzactiile imobiliare.
– Gestionam toate demersurile pana in momentul cand veti deveni proprietar, de la inceputul cautarii  pana la relatiile si procedurile dintre cumparator-vanzator-banca-notar.

Violeta Cociuba

Agenti

Agent

Alte propietati in Imobiliare Arad

No Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>