Arad, Dragalina numarul 22-24
Suna-ne: +40784222201

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Vila 4 camere constructie noua zona Parneava

Property ID : 7944
Euro140,000
Lot Area: 345 mp Floor Area: 200 mp Dormitoare: 4 Bathrooms: 3 Garage: 1 Year Built: 2015 Stories: 1 Basement: 1

Vila constructie noua 4 camere zona Parneava este situata intr-o zona frumoasa si linistita de case.

Vila constructie noua 4 camere zona Parneava are o suprafata totala de 345 mp, suprafata construita este de 200 mp, compusa din 4 camere, camera tehnica, 3 bai, terasa mare acoperita, spatiu verde, cale de acces auto pavata, garaj.

Vila constructie noua 4 camere zona Parneava este construita din caramida Porotherm, izolatia peretilor la interior este de 25 cm, la exterior de 40 cm, este dotata cu usa intrare termopan, geamuri termopan cu profil de 5 camere, rolete de aluminiu, usi interioare din lemn cu sticla, gresia, faianta si parchetul sunt de calitate superioara, sistem de alarma.Constructia este finalizata in 2015, incalzirea este cu centrala termica.

Vila constructie noua 4 camere zona Parneava, cumparatorul va beneficia din partea proprietarului de un concediu cadou în care este inclus PROMOTIONAL un apartament pentru 6 persoane, propietate privata în Hotel de Lux 5* pentru vacanta în Insulele Canare (Gran Canaria).

Daniela Stoiu Arad

Agenti

Agent

Alte propietati in Imobiliare Arad

No Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>